קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי צדפות Herbed

מילוי צדפות Herbed
מילוי הצדפות של הרבד יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 863 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שמן זית, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו מילוי צדפות Herbed, קרקרים צדפות Herbed, ו Oyster (un)מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים קוביות לחם ב-2 מחבתות אפייה רדודות ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד להזהבה, 25 עד 30 דקות בסך הכל. לחם מגניב במחבתות על מדפים, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
3
בינתיים, לבשל בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
העברת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
אם בייקון הופך פחות מ 1/4 כוס שומן, להוסיף מספיק שמן למחבת כדי סך 1/4 כוס שומן. מבשלים בצל, סלרי, טימין, מרווה, שום, מלח ופלפל בשומן במחבת מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
טימיןטימין
מרווהמרווה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים לקערה עם קוביות לחם, ואז מוסיפים בייקון, פטרוזיליה, חמאה וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
צדפותצדפות
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
טפטוף עם מלאי, ואז מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאימלאי
8
העברת מלית לחמאה 3-עד 3 1/2-ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים, מכוסה, באמצע תנור 30 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד השחמה, כ -30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מלית ניתן להרכיב (ללא צדפות ולא אפוי) 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר ומערבבים צדפות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
צדפותצדפות