מילוי הצדפות של הרבד יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 863 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם שמן זית, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו מילוי צדפות Herbed, קרקרים צדפות Herbed, ו Oyster (un)מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים קוביות לחם ב-2 מחבתות אפייה רדודות ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד להזהבה, 25 עד 30 דקות בסך הכל. לחם מגניב במחבתות על מדפים, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
מורחים
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
קערה
3
בינתיים, לבשל בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
העברת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
5
אם בייקון הופך פחות מ 1/4 כוס שומן, להוסיף מספיק שמן למחבת כדי סך 1/4 כוס שומן. מבשלים בצל, סלרי, טימין, מרווה, שום, מלח ופלפל בשומן במחבת מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
סלרי
שום
בצל
פלפל
בייקון
טימין
מרווה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים לקערה עם קוביות לחם, ואז מוסיפים בייקון, פטרוזיליה, חמאה וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
צדפות
פטרוזיליה
חמאה
בייקון
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
טפטוף עם מלאי, ואז מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלאי
8
העברת מלית לחמאה 3-עד 3 1/2-ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים, מכוסה, באמצע תנור 30 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד השחמה, כ -30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מלית ניתן להרכיב (ללא צדפות ולא אפוי) 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר ומערבבים צדפות לפני האפייה.