מילוי שומר נקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק שומר מלית. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלית לחם תירס ארוז, נורות שומר, בצל בינוני גדול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק שומר מלית, מילוי שומר נקניקיות, ו מילוי נקניק ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10-12 אינץ ' כבד מחבת לבשל נקניק מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לשבור גושים עם מזלג, עד כבר לא ורוד.
להעביר נקניק עם כפית מחוררת לקערה גדולה.
מוסיפים חמאה לשומן שנותר במחבת ומבשלים בצל, שומר קצוץ, זרעי שומר, ומלח לטעם על חום מתון, ערבוב, עד שומר הוא התרכך, על 10 דקות.
מוסיפים אפריטיף, טימין, טרגון ומבשלים, ערבוב, עד רוב הנוזל הוא התאדה.
להוסיף תערובת לנקניק עם לחם תירס או ארוז מלית לזרוק לשלב היטב. מילוי העונה עם מלח ופלפל וקריר לחלוטין. המילוי עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. (כדי למנוע צמיחה חיידקית לא דברים חללי טורקיה קדימה.)