מילוי תפוחי אדמה בקרמל, בייקון, גבינת עיזים
בצל מקורמל, בייקון, ומילוי תפוחי אדמה גבינת עיזים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 165 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, בצל, פעמיים אפוי תפוחי אדמה ארבע דרכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה, בצל מקורמל, וגבינת עזים מוקרמים, תפוחי אדמה, גבינת עיזים, בצל מקורמל ופיצת עגבניות שרי, ו בצל מקורמל-מטבל גבינת עיזים.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל וסוכר, ומטגנים 10 עד 12 דקות או עד לקרמל. מערבבים בשרי, ומבשלים 1 דקה או עד הנוזל מתאדה, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים יחד תערובת בצל, גבינת עיזים, בייקון, טימין, מלח ופלפל. מערבבים לתוך עיסת תפוחי אדמה כפי שהורה פעמיים-
תפוחי אדמה אפויים בארבע דרכים.