קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מגזין

מילקשייק פאי פקאן בורבון

מילקשייק פאי פקאן בורבון
מילקשייק פאי פקאן בורבון דורש כ 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, סירופ קנה, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה עובד טוב כמו משקה זול למדי. נסו מילקשייק בורבון מיושן, שייק לבובסקי (הידוע גם בשם שייק חלב רוסי לבן), ו עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הגלידה, החלב, הוויסקי, סירופ קנה, דבש, עוגיות, אגוזי פקאן ומלח בבלנדר בר ותהליך כדי להפוך את שייק.
מרכיבים שתצטרך
סירופ קנהסירופ קנה
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
פטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובהפטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.