מיני קרפדה-in-the-חורים
מיני קרפדה-in-the-חורים לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 155 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, גבעולים רוזמרין, אבקת חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כזה אדיר. דלעת ללא גלוטן חורי סופגניות (Aka מאפינס מיני), קרפדה-in-the-חור, ו קרפדה בחור דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
ילדים הכתיבה מודגשת היא בשבילך. מבוגרים השאר בשבילך.
חותכים את הנקניקיות עם מספריים.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
אם הנקניקיות מקושרות, לקבל את הילד שלך להשתמש זוג מספריים לחתוך אותם לנקניקיות בודדות.
מקום 2 נקניקיות בכל חור של פח מאפין 12 חור ולעבור את כל המתמטיקה זה כרוך פעמיים שולחן, ספירה עד בזוגות וכו'.
טפטוף כל סט של נקניקיות עם קצת שמן. ילדים מבערך שבע ומעלה יכולים כעת להניח את הפח בתנור למשך 20 דקות עד שהנקניקיות ישחימו, ומבוגרים להפוך את הנקניקיות באמצע.
לפצח כמה ביצים. מעל קערה קטנה, לגרום לילד להחזיק את הביצה ביד אחת, ואז להקיש עליה בסכין סכו " ם עד שהיא פשוט נסדקת. ואז לגרום להם להניח את הסכין ולפתוח את הביצה לקערה הקטנה. עכשיו אתה יכול לבדוק כל פיסת פגז לפני להטות אותו לתוך קערה גדולה יותר. חזור עם כל הביצים זה צריך לשמור אותם עסוקים.
הפוך את הבלילה. קבל את הילד למדוד 150 מ " ל קמח בכד מדידה קצה לתוך קערה עם אבקת חרדל. הפוך באר במרכז והכה בביצים. תמדוד את החלב.
יוצקים בחלב. בהדרגה לשפוך את החלב לתוך הבלילה לקבל את הילד לטאטא היטב בין כל תוספת עד שיש לך תערובת כי הוא עקביות של שמנת כפולה. עונה.
יוצקים את הבלילה בחזרה לתוך הכד.
הסר את הנקניקיות מהתנור ומניח על משטח אטום לחום. בזהירות רבה, ולוודא כי הם לא נוגעים בדיל חם, לקבל את הילד לשפוך את הבלילה על הנקניקיות ולזרוק ענף של רוזמרין לתוך כל חור. רק לקבל ילדים בגיל שבע ומעלה לעשות את זה. מבוגר צריך להחזיר אותם לתנור.
מבשלים בתנור. השאירו את הבלילה לבשל במשך 15 דקות ללא הפרעה. אבל אם לתנור שלך יש דלת זכוכית נקייה, תן לילדים לצפות בבלילה עולה.
הסר את הפח מהתנור. השאירו להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב, מחית וירקות.