קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

מיני תפוחי אדמה מסולסלים

מיני תפוחי אדמה מסולסלים
מיני תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל קאיין, גבינת צ'דר חדה, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור חג הפסחא. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה מסולסלים ונקניק, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מברישים בנדיבות שישה רמקינס 6 עד 8 אונקיות בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב בקערה גדולה את הצ ' דר, הפרמזן, העירית, הקמח והקאיין. פורסים דק את תפוחי האדמה בעובי של קצת פחות מ-1/8 אינץ ' (מנדולינה עובדת טוב) ומוסיפים לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים 1 כפית מלח וקורט פלפל שחור וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מחלקים מחצית מתערובת גבינת תפוחי האדמה בין הרמקינס המוכנים וממלאים אותם בערך באמצע הדרך (מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיעברו לקצה הרמקינס). למעלה עם חצי של שמנת. חזור על הפעולה עם תערובת גבינת תפוחי האדמה והשמנת שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מעבירים את הרמקינס לתבנית אפייה, מכסים כל אחד בנייר כסף ואופים עד שהנוזל מבעבע ותפוחי האדמה מתחילים להתרכך אך אינם מבושלים לחלוטין, כ-40 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות פרנהייט, חושפים את הרמקינס ואופים עד שתפוחי האדמה רכים וחומים זהובים, 15 עד 20 דקות. העבירו סכין סביב הקצוות והניחו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
צילום: כנא אוקדה