קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

מיני תפוחי אדמה מסולסלים

מיני תפוחי אדמה מסולסלים
מיני תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל קאיין, גבינת צ'דר חדה, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור חג הפסחא. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה מסולסלים ונקניק, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מברישים בנדיבות שישה רמקינס 6 עד 8 אונקיות בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב בקערה גדולה את הצ ' דר, הפרמזן, העירית, הקמח והקאיין. פורסים דק את תפוחי האדמה בעובי של קצת פחות מ-1/8 אינץ ' (מנדולינה עובדת טוב) ומוסיפים לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 1 כפית מלח וקורט פלפל שחור וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחלקים מחצית מתערובת גבינת תפוחי האדמה בין הרמקינס המוכנים וממלאים אותם בערך באמצע הדרך (מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיעברו לקצה הרמקינס). למעלה עם חצי של שמנת. חזור על הפעולה עם תערובת גבינת תפוחי האדמה והשמנת שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מעבירים את הרמקינס לתבנית אפייה, מכסים כל אחד בנייר כסף ואופים עד שהנוזל מבעבע ותפוחי האדמה מתחילים להתרכך אך אינם מבושלים לחלוטין, כ-40 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות פרנהייט, חושפים את הרמקינס ואופים עד שתפוחי האדמה רכים וחומים זהובים, 15 עד 20 דקות. העבירו סכין סביב הקצוות והניחו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
צילום: כנא אוקדה