קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

מיניסטרון קלאסי

מיניסטרון קלאסי
. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, גזר, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. מתכונים דומים: מיניסטרון קלאסי, מרק מינסטרונה קלאסי, ו מרק מינסטרונה איטלקי קלאסי.

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר גדול, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להוסיף כרישה, גזר, קישואים, שעועית ירוקה וסלרי. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 15 דקות, מנענעים את המחבת מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
קישואיםקישואים
גזרגזר
סלריסלרי
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים במלאי, עגבניות וקורנית. מביאים לרתיחה, ואז להחליף את המכסה, ולהפחית את החום נמוך; מבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלאימלאי
טימיןטימין
4
מערבבים את שעועית קנליני עם נוזל ופסטה. מבשלים במשך 10 דקות נוספות, או עד פסטה הוא אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית קנלינישעועית קנליני
מלח ופלפלמלח ופלפל
פסטהפסטה