מיניסטרון קלאסי
. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, גזר, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. מתכונים דומים: מיניסטרון קלאסי, מרק מינסטרונה קלאסי, ו מרק מינסטרונה איטלקי קלאסי.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול, על אש בינונית.
להוסיף כרישה, גזר, קישואים, שעועית ירוקה וסלרי. לכסות, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים 15 דקות, מנענעים את המחבת מדי פעם.
מערבבים במלאי, עגבניות וקורנית. מביאים לרתיחה, ואז להחליף את המכסה, ולהפחית את החום נמוך; מבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מערבבים את שעועית קנליני עם נוזל ופסטה. מבשלים במשך 10 דקות נוספות, או עד פסטה הוא אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם לפני ההגשה.