מינסטרונה בטטה
בטטה minestrone נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מרק. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עגבניות שימורים, מלח ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית נסו מינסטרונה בטטה, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו מינסטרונה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר מרק על חום בינוני-גבוה.
מטגנים בצל, סלרי, תיבול איטלקי, מלח ופלפל עד רך, על 5 דקות. מערבבים עגבניות, עם מיץ, מרק, תפוחי אדמה מתוקים, גזר, שעועית ירוקה ושום. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, כ 30 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.