לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מינסטרונה עם נתרן נמוך יותר. למנה העיקרית הזו יש 283 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום, גבינת פרמזן, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 77%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף אדובו-שומן נמוך ונתרן, מרק הירקות והמינסטרונה-לה בוליון דה לטסגומס ולה מינסטרונה, ו גולש בקר-נתרן נמוך.
הוראות
1
בסיר גדול או בתנור הולנדי משלבים את המים, הכרוב, הבצל, הגזר והסלרי. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש לבינונית. מבשלים, מכוסים, במשך 10 עד 15 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום, שעועית כליה או צפון גדולה, קישואים, פסטה לא מבושלת ומלח. לחזור רותחים; להפחית את החום. מבשלים, מכוסים, במשך 10 עד 15 דקות יותר או עד שהירקות והפסטה רכים.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הוויגנאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
היין מיוצר רק בשנים העתיקות הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים העיקריים של החווה בדרום מערב. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.