קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מינסטרונה של האביב

מינסטרונה של האביב
Minestrone האביב עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 50 אוהדים. גשו לסופר וקנו ירקות, ירקות, שעועית חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Minestrone Crockpot האביב, מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, ו קיש האביב.

הוראות

1
מניחים את הירקות הירוקים בסיר בגודל בינוני, ואז לשפוך מעל המניה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הירקות מבושלים דרך, על 3 דקות. מערבבים את הפסטה המבושלת, שעועית 1 כף פסטו. חמים דרך, ואז מצקת לתוך קערות ומעל כל אחד עם טפטוף אחר של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות למינסטרונה. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.