מיסו עוף
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 22 דקות. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י, מיסו שחור שומשום קרמל פופקורן כדורים + 15 דרכים מתוק להשתמש מיסו, ו ללא גלוטן מיסו מזוגג צלעות חזיר עם קינואה בטעם מיסו.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים ב 1 כף שמן.
מניחים עוף בשקית פלסטיק zip-top.
מוסיפים תערובת חומץ; חותם. להשרות במקרר במשך 1 שעה, פונה פעם אחת.
הסר עוף משקית; מרינדה מילואים.
מניחים מרינדה בסיר קטן, כבד על חום בינוני; מביאים לרתיחה. מרתיחים 2 דקות או עד סירופ, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; לחלק את התערובת במחצית.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף הנותרים 1 כף שמן; מערבולת.
להוסיף עוף; לטגן 4 דקות. הפוך עוף מעל; עוף מברשת עם חצי תערובת המרינדה.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד שנעשה.
הסר עוף מהתנור; מברשת עם המחצית הנותרת של תערובת המרינדה, פונה למעיל.