קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מיסו עוף

מיסו עוף
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 22 דקות. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י, מיסו שחור שומשום קרמל פופקורן כדורים + 15 דרכים מתוק להשתמש מיסו, ו ללא גלוטן מיסו מזוגג צלעות חזיר עם קינואה בטעם מיסו.

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים ב 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מניחים עוף בשקית פלסטיק zip-top.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
3
מוסיפים תערובת חומץ; חותם. להשרות במקרר במשך 1 שעה, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
5
הסר עוף משקית; מרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מניחים מרינדה בסיר קטן, כבד על חום בינוני; מביאים לרתיחה. מרתיחים 2 דקות או עד סירופ, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מהחום; לחלק את התערובת במחצית.
8
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
הוסף הנותרים 1 כף שמן; מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
10
להוסיף עוף; לטגן 4 דקות. הפוך עוף מעל; עוף מברשת עם חצי תערובת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
הסר עוף מהתנור; מברשת עם המחצית הנותרת של תערובת המרינדה, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
13
מפזרים כוסברה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז