מיסיסיפי עוגות בוץ יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 633 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם קקאו, מלח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 79%. נסו מיסיסיפי בוץ ציצים, מיסיסיפי בוץ ציצים, ו מיסיסיפי בוץ ציצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים חמאה במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד שהיא תפוחה; מוסיפים בהדרגה סוכר, מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
שלב קמח, קקאו ומלח. מערבבים יחד שמנת חמוצה וסודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
שמנת חמוצה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת החמאה לסירוגין עם תערובת שמנת חמוצה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה חצי שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
שוקולד
חמאה
קמח לכל מטרה
6
מניחים כוסות אפייה מנייר בתבנית מאפינס של 12 כוסות, ומצפים בתרסיס בישול; כף בלילה לכוסות, ממלאת שני שלישים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
7
אופים בחום של 350 למשך 18 עד 20 דקות או עד שמקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מוציאים מהתבנית לרשת, ומצננים לחלוטין (כ-30 דקות).
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.