קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מיקרוגל ניפץ תפוחי אדמה

מיקרוגל ניפץ תפוחי אדמה
מיקרוגל תפוחי אדמה מרוסקים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 190 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פלפל, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תפוחי אדמה מרוסקים, תפוחי אדמה מרוסקים, ו תפוחי אדמה מרוסקים אדומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חתיכות תפוחי אדמה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה. מכסים את הקערה בניילון נצמד; חותכים חריץ 1 אינץ ' במרכז עטיפת פלסטיק. מיקרוגל ב 10 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
בואו לעמוד במשך 2 דקות.
3
מוסיפים שמנת חמוצה ומרכיבים שנותרו לקערה; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
4
וריאציה דרום-מערבית: להשמיט שמנת חמוצה ועירית; להקטין חלב 2 כפות ומלח עד 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עיריתעירית
חלבחלב
מלחמלח
5
להוסיף 3/4 כוס יוגורט דל שומן; 1 כף קצוצה צ 'יפוטלה צ' ילה, משומר ברוטב אדובו; ו 1/4 כפית כמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
יוגורט דל שומןיוגורט דל שומן
כמון טחוןכמון טחון
רוטב Adoboרוטב Adobo