מירצ'י סלאן (פלפל ג' לפניו בקארי)
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם $1.57 למנה נופל בתקציב שלך, Mirchi Salan (פלפל חריף Jalapeño) יכול להיות מצוין ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. אם יש לכם שמן צמחי, זרעי חילבה הקרקע, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו hyderabadi mirchi ka salan, איך לעשות mirchi ka salan, פלפל ממולא קארי, ו פלפלים קארי ו Edamame (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן על חום בינוני בסיר תחתית עבה lidded עד מנצנץ. שקופיות בפלפלים ומטגנים עד העור הוא חרוך קלות, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. אין למחוק סיר.
מערבבים כמון, חרדל, חילבה, בוטנים, שומשום, אבקת צ ' ילי, כורכום, שום, זנגביל, תמרינד, בשר קוקוס בקערה קטנה.
להחזיר מחבת לחום בינוני ולהוסיף שמן שנותר.
מוסיף את עלי הקארי ומערבבים כפי שהם splutter, מיד להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים ממרח תבלינים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד ריחני ושמן מפריד ממרח התבלינים, על 12 דקות.
מוסיפים מים, מלח וסוכר לתערובת. מערבבים וסוגרים את המכסה. להפחית לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ומאפשרים לבשל ללא המכסה למשך 5 דקות נוספות עד שטעם הרוטב חודר לפלפלים.
מגישים חם עם כל ארוחה הודית.