לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טכסות עוף בלחם עם נודלס. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 30 גרם חלבון , 23 גרם שומן ובסך הכל 508 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . גשו לסופר וקנו שום, מלח שום, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אצבעות עוף בלחם , קציצות עוף בלחם , וסקלופ אפוי ולחם .
הוראות
1
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה. בינתיים, שלבו מיצי לימון ולימון; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קליפות מלימון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
מניחים פירורי לחם בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים עוף, חתיכה אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
(מומלץ: טרה מקלות)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים עוף ושום ב-2 כפות חמאה עד שהעוף כבר לא ורוד, הופכים ומפזרים מדי פעם תערובת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: טרה מקלות)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
4
מסננים אטריות; לזרוק עם מלח שום, אבקת שום ושארית החמאה עד שהחמאה נמסה.