, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה פורל אפוי עם מלית לחם, פילה פורל אפוי, ו פילה פורל פרמזן אפוי.
הוראות
1
כדי להכין את הטרוטה: מחממים את התנור ל 204° מעיל תבנית אפייה גדולה עם שמן.עם פינצטה או צבת חוטם סיכה, להסיר כל עצמות זעירות מן הפילה, בצד העור למטה, על האפייה sheet.In מחבת גדולה, מחממת את השמן מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פורל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
יוצקים חצי לתוך כוס; להפריש.
3
מוסיפים את הבצל הירוק והגזר למחבת.לבשל במשך כ 3 דקות, או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את קוביות הלחם, מרק, ביצה, 1/4 כפית מלח, והפלפל.לזרוק כדי להרטיב.כף אליפסה של המילוי על פילה.לחץ קלות לארוז.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
טפטוף עם השמן השמור.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
אופים במשך 18 עד 20 דקות, או עד המילוי הוא זהב.עם panckae טרנר, להעביר את פילה ממולא לצלחות.הערה: מנה זו עשויה להיות להרכיב כמה שעות מראש.אפשר את המילוי להתקרר לטמפרטורת החדר לפני הרכבה הפילה.מכסים בניילון נצמד ומקררים.זמן האפייה עשוי לגדול ב 5 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.