לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מכרזי עוף מתובלים עם רטבים טבולים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 803 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דגני סובין תירס, שמן צמחי, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 33 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו עוף על מקל עם רטבים לטבילה איטלקית, עוף אסייתי חסה עוטפת עם שני רטבים טבילה, ו עוף מטוגן עם רטבים טובלים: קוטוליטה די פולו קון סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים כמה סנטימטרים של שמן בסיר עמוק ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לעוף: בשקית רוכסן גדולה מפלסטיק, שלבו קמח, תערובת מרינדה ופלפל. הניחו בצד. בשקית אחרת, מוסיפים סובין תירס. בעזרת מערוך מרסקים בעדינות דגני בוקר לפירורי קרקע גסים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרינדה
סובין תירס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
8 (U-12) שרימפס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מערבבים ביצה וחלב בקערה רדודה. משרים רצועות עוף בתערובת חלב חמאה. קח כמה רצועות בכל פעם, וזורק פנימה תערובת קמח מתובלת. מנערים עודפי קמח וטובלים שוב בתערובת חלב חמאה. זורקים פנימה פירורי דגנים. חזור על הפעולה עם רצועות העוף שנותרו. מטגנים רצועות עוף בקבוצות עד להזהבה ומבושלים, בערך 6 עד 7 דקות למנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
צ'דר טרי מגורר
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מגישים עם רטבים טובלים.
6
לרטבי הטבילה: הכינו את רוטב הקטשופ. בקערה קטנה שלבו קטשופ, 1/2 כוס דבש ווסטרשייר. הכינו את רוטב החרדל. בקערה קטנה שלבו את יתרת הדבש והחרדל.