מלאי דגים
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו גזר, פטרוזיליה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מובא לך על ידי cookstr.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. נסו מלאי דגים, מלאי דגים, ו מלאי דגים (מתכונים דומים).
הוראות
בעציץ, תנור הולנדי, או סיר כבד גדול אחר, מחממים את השמן על אש בינונית. מבשלים את הבצל והגזר עד שהם מתחילים להשחים ולשחרר את המיצים שלהם, על 5 דקות.
מוסיפים את ראשי הדגים והעצמות, סלרי, פטרוזיליה, פלפל, מלח ומים.
מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 30 דקות.
מסננים ושומרים את המניה, משליכים את המוצקים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.