מלון קיץ עם בזיליקום נענע גרניטה
מלון קיץ עם בזיליקום נענע Granita דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. אם יש לך מים, עלי בזיליקום, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה טוב. נסו מלון קיץ עם בזיליקום נענע גרניטה, מלון עם גרניטה בסיליקום, ו סלט קיץ מלון Cous Cous עם אבוקדו, ענבים ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, נענע קצוצה, בזיליקום, קליפת ליים בקערה בינונית. מחית עם כף עץ עד עשבי תיבול להפוך ירוק כהה, על 3 דקות. מערבבים במיץ ליים ו 1 1/4 כוסות מים.
בואו לעמוד 1 שעה. מסננים לתוך קערה גדולה, לחיצה על מוצקים.
מעבירים 1/2 סירופ ליים כוס לכד קטן; לכסות ולקרר.
יוצקים סירופ ליים הנותרים לתוך צלחת אפיית מתכת 13x9x2 אינץ'.
מניחים צלחת במקפיא. מערבבים סירופ עם מזלג כל שעה עד קפוא, כ 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.)
פלחי מלון בין 8 קערות מרק רדודות.
טפטוף מלון עם סירופ ליים שמור. גרדו את גרניטה לפתיתים במזלג. כפית נדיבה 1/2 כוס גרניטה על מלון בכל קערה.
מפזרים עלי נענע פרוסים, מקשטים עם עלי נענע ומגישים.