מלח ופלפל גריסיני
גריסיני מלח ופלפל הוא גריסיני צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פרמזן וגריסיני פלפל סדוק, סרטנים מלח ופלפל, ו סרטנים מלח ופלפל.
הוראות
לטאטא יחד קמחים, אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר, ו 1/4 כפית מלח כשר, ולאחר מכן מערבבים בחמאה וחמאה עם מזלג.
העברה למשטח משוריין קלות ללוש בעדינות 5 או 6 פעמים.
טופס בצק לתוך יומן לחתוך 16 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה לתוך חבל באורך 10 אינץ '(אם מקלות בצק, משטח עבודת קמח קל) ומסדרים 1/2 אינץ ' בנפרד על 2 גיליונות אפייה גדולים מרופדים בקלף.
מברישים מקלות לחם עם ביצה מוכה ומפזרים פלפל ומלח כשר (לפי הטעם).
אופים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד לזהב ופריך, 20 עד 22 דקות בסך הכל.
* Grissini יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
כל מנה (2 מקלות לחם) מכילה כ 42 קלוריות ושומן 1 גרם.