מלח פלפל אדום
מי מלח פלפל אדום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 2679 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. לך לחנות ותביא צ'ילה, חומץ תפוחים, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
בסיר גדול, להביא את ששת המרכיבים הראשונים לרתיחה. מבשלים עד שכל המוצקים מומסים.
מוסיפים מים וטובלים בשר חזיר.
הסר מהחום והמקום במקרר במשך 3 ימים.
לאחר שלושה ימים חלפו, להסיר את החזיר מן המלח, לשטוף את הבטן, להתייבש עם מגבות נייר.
שכב על מתלה מעל מחבת סדין ומניח מול מאוורר במשך 1 שעה כדי ליצור גלולה.
הניחו את החזיר בקופסת החלבון של מעשן קר ועשן במשך 4 עד 6 שעות. צנן את הבשר במקפיא במשך 1 שעה כדי להקשיח עבור חיתוך קל לרצועות של בייקון. חותכים את מה שאתה צריך ולשמור את השאר בשקית בטוחה במקפיא או במקפיא.
מניחים את רצועות הבייקון על מחבת סדין מצויד מתלה ומניחים לתנור קר. להפוך את התנור ל 400 מעלות ומבשלים כ 12 עד 15 דקות, תלוי כמה פריך אתה אוהב את הבייקון שלך.
הסר מן המדף ולנקז על מגבות נייר. תהנה.