מלית לחם תירס מקסיקנית
אם יש לכם מלח, ביצים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: מילוי לחם תירס, מילוי לחם תירס, ו מילוי לחם תירס.
הוראות
תנור חום עד 204°. גריז 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם חמאה או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים לחם תירס רק עד מעורבב (הבלילה תהיה גבשושי).
אופים 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב. מגניב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325°f. גריז תבשיל 3 ליטר עם חמאה או ספריי בישול.
קרסול גס של לחם תירס על גבי סדין גדול של עוגיות.
אופים 20 דקות או עד מעט יבש.
הסר לחם תירס מסדין עוגיות לקערה גדולה; להפריש.
במחבת 12 אינץ', להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפלים, צ ' ילי, מרווה ואורגנו. מבשלים כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות מתרככים.
מוסיפים תערובת ירקות לפירורי לחם תירס בקערה. מערבבים תירס מופשר, שבבי תירס וכוסברה.
בקערה בינונית, לנצח 3 ביצים, סוכר, מלח ופלפל. מערבבים בקרם תירס.
מוסיפים לתערובת לחם תירס ירקות; מערבבים עד מעורבב. כף לתוך תבשיל.
מכסים בנייר כסף; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים 20 דקות יותר או עד מחומם ביסודיות העליון הוא חום זהוב.