אם יש לכם מלח, ביצים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: מילוי לחם תירס, מילוי לחם תירס, ו מילוי לחם תירס.
הוראות
1
תנור חום עד 204°. גריז 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם חמאה או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים לחם תירס רק עד מעורבב (הבלילה תהיה גבשושי).
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.