מלית ערמונים של אורז בר
מלית ערמונים של אורז בר דורשת בערך שעה ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בתוספת זו יש 275 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 13 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, אורז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אווז צלוי עם מלית אורז בר-ערמונים , מלית ערמונים ופטריות בר , ומלית פטריות בר, ערמונים ונקניקיות .
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה 4 כוסות מים, אורז וחמין. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 50-60 דקות או עד שהאורז רך.
בינתיים, בעזרת סכין חדה קטנה, קולעים "X" בצד השטוח של כל ערמון, היזהרו לא לחתוך את בשר האגוזים. בתנור הולנדי מביאים את יתרת המים לרתיחה.
מוסיפים ערמונים. מחזירים לרתיחה; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15 דקות.
מסננים ומחזירים ערמונים למחבת; לכסות ולשמור על חום. בעזרת מגבת מטבח או מחזיק סירים, מסירים בכל פעם ערמונים אחד או שניים. קלפו והשליכו את הקליפה החיצונית ואת העור הפנימי. קוצצים גס את בשר האגוזים.
מסננים את אורז הבר. במחבת גדולה מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד לריכוך. מערבבים בעדינות את המרווה, המלח, התימין, האורז והאגוזים. כף לתוך 3-Qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שהם מתחממים.