מלפפון וארוגולה-פיתות ממולאות עם ויניגרט מימוזה
מלפפון וארוגולה-פיתות ממולאות עם ויניגרט מימוזה דורשות מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ארוגולה, מים, פיתות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט אטריות מלפפון, פטה, ארוגולה ובצל עם ויניגרט אורגנו יין אדום, כרישה צוננת בוויניגרט עם מימוזה ביצים, ו סלט קווינואן ואספרגוס עם ויניגרט מימוזה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 9 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה; מוסיפים ארוגולה קצוצה וחסה רומנית, זורקים בעדינות לציפוי.
מניחים פרוסת עגבנייה 1 בכל חצי פיתה; מחלקים פרוסות מלפפון באופן שווה בין חצאי הפיתות.
מניחים בערך 1/4 כוס תערובת ארוגולה בכל חצי פיתה.