מלפפון חמוץ יפני קל
המתכון קל מלפפון חמוץ יפני יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בסביבה 24 שעות ו-15 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלפפונים יפניים, סוכר, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: יפנית מהירה מלפפונים חמוצים, סלט כרוב כבוש יפני בסגנון מהיר, ו לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים.
הוראות
לשטוף את המלפפונים לחתוך מטבעות דק.
מניחים בקערה ומפזרים 2 כפיות מלח עליהם, ומניחים בצד במשך חמש דקות. יש לשטוף את המלח ולנקז את המלפפונים.
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מניחים במיכל lidded ולתת לשבת במקרר במשך 24 שעות. הם יהיו מוכנים לאכול אז, אבל באופן אישי אני מוצא כי הטעם שלהם מתמתן לאורך זמן ואני אוהב לחכות 3-4 ימים לפני האוכל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.