קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

מלפפון חמוץ עוף

מלפפון חמוץ עוף
מלפפון חמוץ עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 687 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם גזר, יין יבש למחצה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, מלפפון חמוץ עוף עם צ'יפס שום ומטבל חמוץ חריף, ו מלפפון חמוץ לימון / Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya - קל הודי חמוץ s.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש, משלבים את שדי העוף עם מיץ החמוצים וקמצוץ נדיב של פלפל טחון. לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר, ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מתבלים את רגלי העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רגל עוףרגל עוף
4
מחממים 1 כף שמן זית בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מוסיף את רגלי העוף ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
6
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי לתבשיל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את היין, עלי המפרץ וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
החזירו את רגלי העוף לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
10
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך כשעה, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מעבירים את רגלי העוף לצלחת כדי להתקרר מעט. משוך את הבשר מן העצמות; להשליך את העצמות ואת העור. מסננים את נוזל הבישול ומוחקים את התבשיל. להחזיר את נוזל הבישול לסיר ומרתיחים עד הרוטב מצטמצם 1 כוס, על 25 דקות; לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
בינתיים, להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
תייבש את חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
14
חום 1 כף השמן במחבת חסינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את השדיים, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד הזהב, על 6 דקות. הפעל ומבשל במשך 2 דקות יותר.
16
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך כ -25 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
להעביר את חזה העוף למגש ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
18
לחסל את המחבת ולחמם את 1/4 הנותרים כוס שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
מוסיפים את chard השוויצרי ושום, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים את בשר הרגל מגורר וחצי מהרוטב. כפית את chard ועוף על צלחות ומגישים עם השדיים הצרובים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
Chard שוויצריChard שוויצרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
20
טפטוף את הרוטב הנותר מסביב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו