מלפפון חמוץ עוף
מלפפון חמוץ עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 687 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם גזר, יין יבש למחצה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, מלפפון חמוץ עוף עם צ'יפס שום ומטבל חמוץ חריף, ו מלפפון חמוץ לימון / Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya - קל הודי חמוץ s.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש, משלבים את שדי העוף עם מיץ החמוצים וקמצוץ נדיב של פלפל טחון. לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר, ומקרר לילה.
מתבלים את רגלי העוף במלח ופלפל.
מחממים 1 כף שמן זית בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני.
מוסיף את רגלי העוף ומבשלים על חום מתון, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 12 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי לתבשיל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ -7 דקות.
מוסיפים את היין, עלי המפרץ וגרגירי פלפל.
החזירו את רגלי העוף לתבשיל.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך כשעה, עד שהבשר רך מאוד.
מעבירים את רגלי העוף לצלחת כדי להתקרר מעט. משוך את הבשר מן העצמות; להשליך את העצמות ואת העור. מסננים את נוזל הבישול ומוחקים את התבשיל. להחזיר את נוזל הבישול לסיר ומרתיחים עד הרוטב מצטמצם 1 כוס, על 25 דקות; לשמור על חם.
בינתיים, להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
חום 1 כף השמן במחבת חסינה.
מוסיפים את השדיים, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד הזהב, על 6 דקות. הפעל ומבשל במשך 2 דקות יותר.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך כ -25 דקות, עד מבושל דרך.
להעביר את חזה העוף למגש ולתת לנוח במשך 10 דקות.
לחסל את המחבת ולחמם את 1/4 הנותרים כוס שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את chard השוויצרי ושום, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים את בשר הרגל מגורר וחצי מהרוטב. כפית את chard ועוף על צלחות ומגישים עם השדיים הצרובים.
טפטוף את הרוטב הנותר מסביב ומגישים מיד.