מלפפון חמוץ עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 687 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם גזר, יין יבש למחצה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, מלפפון חמוץ עוף עם צ'יפס שום ומטבל חמוץ חריף, ו מלפפון חמוץ לימון / Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya - קל הודי חמוץ s.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאגירה מחדש, משלבים את שדי העוף עם מיץ החמוצים וקמצוץ נדיב של פלפל טחון. לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר, ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלפפון חמוץ מיץ
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מתבלים את רגלי העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
רגל עוף
4
מחממים 1 כף שמן זית בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני.
מעבירים את רגלי העוף לצלחת כדי להתקרר מעט. משוך את הבשר מן העצמות; להשליך את העצמות ואת העור. מסננים את נוזל הבישול ומוחקים את התבשיל. להחזיר את נוזל הבישול לסיר ומרתיחים עד הרוטב מצטמצם 1 כוס, על 25 דקות; לשמור על חם.
מוסיפים את chard השוויצרי ושום, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים את בשר הרגל מגורר וחצי מהרוטב. כפית את chard ועוף על צלחות ומגישים עם השדיים הצרובים.