מלפפון סיני-קוריאני קמחי
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? מלפפון סיני-קוריאני קמחי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם שום, סוכר, מלפפוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו מלפפון קוריאני חריף חמוצים מקרר קימצ'י, גולגולת להפחיד-rean (בקר קוריאני Bulgogi ומלפפון קמחי), ו קימצ'י מנדו (כופתאות קמחי קוריאניות) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלפפונים ומלח הים יחד בקערה, לתת לעמוד במשך 30 דקות כדי לתת את המלפפונים לרכך.
לנקז, ולשטוף עם מים מתוקים.
בעוד המלפפונים עומדים במלח, לטאטא יחד את הסוכר, חומץ, ומים בסיר; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומערבבים את רוטב שעועית צ 'ילי ושמן צ' ילי חם.
מערבבים את המלפפונים עם צ ' ילי פרוס, בצל, ושום במיכל אטום אטום לחום, ויוצקים את תערובת חומץ חם על הירקות. מכסים ומקררים במשך 2 עד 3 שעות כדי למזג את הטעמים.