ממפיס בסגנון היקורי-בשר בקר מעושן וצלעות חזיר
ממפיס בסגנון היקורי-מעושן בשר בקר וצלעות חזיר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 186 גרם חלבון 221 גרם של שומן, וסך הכל 3093 קלוריות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך סוכר, רוטב ווסטרשייר, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר בסגנון ממפיס, צלעות חזיר בסגנון ממפיס, ו ממפיס בגריל ללא עצמות בסגנון כפרי צלעות חזיר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את כל החומרים לקערה ומערבבים עד לשלב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.
מניחים על קרש חיתוך נקי ולמשוך את הממברנה, עור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של עודף שומן ובשר. עונדים בנדיבות את שני הצדדים של הצלעות עם 1/4 עד 1/2 גביע נילי של מנגל לשפשף. לעטוף צלעות להכניס למקרר לפחות 8 שעות כך טעמים יכולים לחדור.
מחממים גריל ל 250 מעלות F באמצעות היקורי ופחם.
השתמש בחום עקיף ומבשלים עם הכיסוי למטה.
מניחים צלעות, צד בשרי למטה, על הגריל הרחק הגחלים. לבשל בשר 2 שעות, הוספת גחלים נוספים לפי הצורך. להסתובב ולבשל במשך 45 דקות יותר, או עד הצלעות "לכופף" ואת הבשר להפריד בקלות מן העצם באמצעות מזלג. לבשל את צלעות חזיר 3 שעות. להסתובב ולבשל עוד שעה, או עד צלעות להתכופף.
מפזרים תוספת ברביקיו של נילי תיבול על צלעות, לחתוך עצמות לשרת.
לצלעות רטובות: צלעות מעילים עם רוטב ברביקיו של נילי, לחתוך ולהגיש.
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מבושל חשוף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.