ממפיס בסגנון היקורי-מעושן בשר בקר וצלעות חזיר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 186 גרם חלבון 221 גרם של שומן, וסך הכל 3093 קלוריות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך סוכר, רוטב ווסטרשייר, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר בסגנון ממפיס, צלעות חזיר בסגנון ממפיס, ו ממפיס בגריל ללא עצמות בסגנון כפרי צלעות חזיר.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מוסיפים את כל החומרים לקערה ומערבבים עד לשלב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
לשטוף וצלעות יבשות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
2
מניחים על קרש חיתוך נקי ולמשוך את הממברנה, עור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של עודף שומן ובשר. עונדים בנדיבות את שני הצדדים של הצלעות עם 1/4 עד 1/2 גביע נילי של מנגל לשפשף. לעטוף צלעות להכניס למקרר לפחות 8 שעות כך טעמים יכולים לחדור.
מרכיבים שתצטרך
בשר
צלעות
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
מחממים גריל ל 250 מעלות F באמצעות היקורי ופחם.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
השתמש בחום עקיף ומבשלים עם הכיסוי למטה.
5
מניחים צלעות, צד בשרי למטה, על הגריל הרחק הגחלים. לבשל בשר 2 שעות, הוספת גחלים נוספים לפי הצורך. להסתובב ולבשל במשך 45 דקות יותר, או עד הצלעות "לכופף" ואת הבשר להפריד בקלות מן העצם באמצעות מזלג. לבשל את צלעות חזיר 3 שעות. להסתובב ולבשל עוד שעה, או עד צלעות להתכופף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
בקר
עצם
בשר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
הסר מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
1
מפזרים תוספת ברביקיו של נילי תיבול על צלעות, לחתוך עצמות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיו
צלעות
2
לצלעות רטובות: צלעות מעילים עם רוטב ברביקיו של נילי, לחתוך ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
צלעות
3
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מבושל חשוף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.