קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

ממרח אבוקדו עם תירס חרוך, שעועית שחורה, בצל ירוק

ממרח אבוקדו עם תירס חרוך, שעועית שחורה, בצל ירוק
המתכון ממרח אבוקדו עם תירס חרוך, שעועית שחורה, בצל ירוק יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 25 דקות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ ליים, בצל ירוק, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ממרח אבוקדו עם חלפיניו חרוכים וצדפות, ממרח אבוקדו עם חלפיניו חרוך וצדפות, ו ממרח אבוקדו עם חלפיניו חרוכים וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת בינונית מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים גרעיני תירס וזורקים למעיל. מבשלים בלי לזוז עד חרוך היטב בצד אחד, על 2 דקות. לזרוק ולחזור עד תירס חרוך בכל רחבי, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים שעועית, בצל ירוק, וממרח אבוקדו. מקפלים לשלב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מגישים מיד עם צ ' יפס טורטייה חם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."