קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ממרח גבינת פימנטו

ממרח גבינת פימנטו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח גבינת פימנטו, פימנטו-ממרח גבינה, ו ממרח גבינת פימנטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
השתמש במטחנת בשר או בצד הגס של פומפיה תיבת לגרר את הגבינה; עבור מטחנת, להשתמש חותך עם חורים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
שים את הקרקע או גבינה מגוררת בקערת ערבוב ולהוסיף חצי מיץ מן פימנטוס משומר. לקצוץ את הפימנטוס ולהוסיף אותם.
מרכיבים שתצטרך
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
הוסף את הבצל הירוק הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
4
מערבבים את המיונז, מיץ לימון, ושום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שום גויה®שום גויה®
5
תוסיף את זה לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיף את ווסטרשייר, טבסקו, ופלפל שחור להתמזג היטב; לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
7
מגישים בטמפרטורת החדר כמו התפשטות קרקרים פריך וירקות גלם או להשתמש כממרח כריך. (גבינת פימנטו יכולה להיות אטומה היטב ונשמרת במשך כמה ימים במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
גבינת פימנטוגבינת פימנטו
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לכריכהלכריכה