תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל גוואקמולי של גבריאל. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לכו לחנות ותביאו כוסברה, חלפיניו, אבוקדו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לגרוף את בשר אבוקדו לתוך molcajete או קערה, להוסיף שום jalapeo, ו mash (עם עלי או כף עץ) עד האבוקדו הם שמנת אבל עדיין מאוד עבה. מערבבים עגבניות, בצל, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים מיץ ליים וכוסברה, ואז מערבבים וטועמים שוב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים עוד שום, jalapeo, בצל, מלח, מיץ ליים, או כוסברה לפי הצורך.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.