ממרח זיתים תאנים
טפנד זיתים-תאנים יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 108 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, רוזמרין, צלפיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), ממרח זיתים ותאנים, ו ממרח תאנה וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מבשלים את התאנים במים עם המכסה askew במשך 10 עד 20 דקות, עד רך מאוד.
אם משתמשים במרגמה ועלי, מועכים את הזיתים עם השום, צלפים, אנשובי, חרדל ורוזמרין. (לפעמים אני קוצץ את הזיתים ראשון, כלומר פחות הולם מאוחר יותר.) Pound in the figs. ברגע שהם נשברים, מערבבים את מיץ לימון ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
אם באמצעות מעבד מזון, דופק את הזיתים, תאנים, שום, צלפים, אנשובי, חרדל, רוזמרין, ומיץ לימון כדי ליצור להדביק עבה. דופק בשמן זית עד שהשגת משחה עבה חלקה. אל תגזים, ממרח זיתים טוב צריך להיות קצת גס. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
ממרח זיתים תאנים יכול להיות מורכב עד שבועיים מראש ומאוחסן במקרר. זה בעצם מוגש טוב יותר לפחות יום אחרי שהוא עשה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מ "החיים המתוקים בפריז" מאת דוד ליבוביץ. Copyright (c) 2009 by David Lebovitz. Published by Broadway Books.דוד לבוביץ חי בסן פרנסיסקו במשך עשרים שנה לפני שעבר לפריז. הוא אפה בכמה מסעדות בולטות לפני שהתחיל את הקריירה שלו ככותב ספרי בישול וכותב אוכל. הוא מחברם של ארבעה ספרים מוערכים על קינוחים, וכתב עבור מגזיני מזון גדולים רבים, שיתוף מתכונים נבדק היטב שלו נכתב עם soupçon של הומור. הבלוג הפופולרי, עטור הפרסים שלו, www.davidlebovitz.com, מבדר את הקוראים מכל רחבי העולם עם מתכונים מתוקים ומלוחים כפי שהוא מנסה לפענח את המורכבות של החיים בפריז.