קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ממרח חצילים מלידזאנו

ממרח חצילים מלידזאנו
חצילים Malidzano להפיץ דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו תבלין סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: ממרח חצילים קלויים, חציל ממרח אבי, ו ממרח חצילים מעושן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת חצילים בקלילות עם שמן זית, לחדור את העור חצילים עם סכין, ומניחים אותם בתנור. צלי עד שהעורות חומים והחציל רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
3
הסר מהתנור, להתקרר מעט, לקלף, לחתוך לחתיכות. מניחים בצד בקערה כדי לנקז חלק מהנוזל.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
4
מניחים את נתחי החצילים לתוך מיכל של מעבד מזון, יחד עם השום, גבינת פטה, אגוזי מלך, ושמן זית. אם זה לא כל מתאים, לעשות את זה בקבוצות ואז לערבב יחד. תהליך עד היטב מעורבב עם רק כמה חתיכות קטנות. העקביות צריכה להיות עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
אגוזי מלךאגוזי מלך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מעבירים לקערה, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מגישים כמנה צדדית או מתאבן.