ממרח חצילים מלידזאנו
חצילים Malidzano להפיץ דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו תבלין סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: ממרח חצילים קלויים, חציל ממרח אבי, ו ממרח חצילים מעושן.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מברשת חצילים בקלילות עם שמן זית, לחדור את העור חצילים עם סכין, ומניחים אותם בתנור. צלי עד שהעורות חומים והחציל רך, כ -30 דקות.
הסר מהתנור, להתקרר מעט, לקלף, לחתוך לחתיכות. מניחים בצד בקערה כדי לנקז חלק מהנוזל.
מניחים את נתחי החצילים לתוך מיכל של מעבד מזון, יחד עם השום, גבינת פטה, אגוזי מלך, ושמן זית. אם זה לא כל מתאים, לעשות את זה בקבוצות ואז לערבב יחד. תהליך עד היטב מעורבב עם רק כמה חתיכות קטנות. העקביות צריכה להיות עבה.
מעבירים לקערה, ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים כמנה צדדית או מתאבן.