קושירגיל
מוכן ב11 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ממרח יער ופלטת פטה עם בגט פרוס

ממרח יער ופלטת פטה עם בגט פרוס
ממרח יער ומגש פטה עם בגט פרוס עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.16 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו באגט, שרי, צלפים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. מתכונים דומים: בגט פרוס עם חמאה, צנוניות ומלח ים, בגט פרוס עם צנוניות וחמאת אנשובי, ו בגט פרוס עם צנוניות וחמאת אנשובי.

הוראות

1
מחממים מחבת על אש בינונית. קוצצים דק פטריות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים למחבת את השמן והחמאה ואז מוסיפים את שאלוט וחתיכות הפטריות. מתבלים פטריות בטימין טחון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
טימין קרקעטימין קרקע
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
קולים שאלוט ופטריות קצוצות עד שהפטריות שחומות עמוקות ורכות, בערך 6 דקות. מתפיחים מחבת עם שרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברת פטריות להתפשט לקערה קטנה או צלחת הגשה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים צלחת פטריות על מגש לצד החנות קנה פטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
6
מקשטים מגש עם בגט פרוס, קורניצ ' ונים, צלפים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה. ליהנות סיבובי לחם עם ממרח של פטה בציפוי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
GherkinsGherkins
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בגטבגט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות את לה אוטס דה לגארד בורדו בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
לה אוטס דה לגארד בורדו בלאן
לה אוטס דה לגארד בורדו בלאן
# 13 של יין נלהב של למעלה 100 יינות של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן מגלה טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה הסמיון מביא עגלגלות, נפח ועושר עםתווים נעימים של פירות הדר. חיוניות משובחת מובילה לסיום נהדר.