ממתק חמאת בוטנים ופקאן קריספי קלוי
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דגנים עם פצפוצי אורז, מרשמלו, חמאת בוטנים פריכה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים פצפוצי אורז פינוקים, עוגיות חמאה, פקאן ונבטי חיטה קלויים, ו שוקולד או חמאת טופי צ'יפס פקאן ועוגיות נבט חיטה קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 × 5 מחבת כיכר אינץ 'או מחבת מרובע 8 אינץ' עם רדיד nonstick.
מערבבים את דגני הבוקר, פקאן ו שבבי חמאה יחד ולהגדיר aside.In מחבת nonstick 3 ליטר, להמס את החמאה.
מוסיפים את המרשמלו ומערבבים עד שהם נמסים, ואז מערבבים בחמאת הבוטנים.
הסר מהחום ולהוסיף את הוניל. מערבבים בתערובת הדגנים. ריק למחבת ולחץ בחוזקה למטה. לצנן את הסורגים בטמפרטורת החדר במשך כחצי שעה. הרם מן המחבת ציון לתוך 16 ברים או ריבועים.