ממתק עין
ממתק נטול גלוטן, ומספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 979 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . אם יש לך טבעות אננס, סוכר חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: ממתקי Cajeta (סוכריית חלב קינמון לעיסה), קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, ו עוגת ממתק.
הוראות
להשרות את הסטייק בקערה עם מיץ אננס במשך 25 דקות. לאחר במרינדה, להסיר את הסטייק מן המיץ ומפזרים 1 כף סוכר חום בכל צד. תשליך את מיץ האננס.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני וממיסים את החמאה או המרגרינה. מפזרים באופן שווה את הנותרים 1 כף סוכר חום במחבת.
מניחים את פרוסות האננס סביב החלק החיצוני של המחבת, שומרים על טבעת אחת ומשאירים מקום באמצע לסטייק.
מניחים את הסטייק באמצע המחבת ומניחים טבעת אחת של אננס על גבי. לאחר הסטייק הוא השחמה על הקרקעית, להתהפך, לכסות את המחבת עם מכסה, ומבשלים על נמוך במשך עשר דקות נוספות.
מגישים את הסטייק עם הרוטב מהמחבת וטבעות אננס כמו לקישוט.