ממתקי פירות בטעם אשכולית
צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? ממתקי פירות עשויים להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת פקטין, 1/2 כפית גרידת אשכוליות מגוררת דק, מיץ אשכוליות, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: משמש פטה דה פרי, תות פטה דה פירות, ו הודו ופירות יבשים פטה.
הוראות
חותכים פיסת נייר קלף באורך 16 אינץ 'ומקפלים על הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'. קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם הקלף, בצד התפר למטה (2 הקצוות הארוכים יתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, הקפאה בנוחות לתוך הפינות; להגדיר את המחבת בצד.
מניחים 1 כוס הסוכר, רסק תפוחים, מיץ, פקטין בסיר בינוני להקציף לשלב.
מניחים על חום בינוני ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לצרף מדחום ממתקים לסיר, להוסיף 1 כוס יותר של הסוכר (להגדיר את 1/2 כוס הנותרים בצד), ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 104°, על 20 עד 25 דקות.
הסר מהחום ולהסיר את המדחום. מערבבים את ההתלהבות ואת צבע מאכל, אם באמצעות.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ומקררים עד סט, על 2 עד 3 hours.To הסר את הפרי מן המחבת, מפזרים 1/4 כוס הסוכר הנותר בשכבה דקה, אפילו על גודל מחבת האפייה על קרש חיתוך. הפוך את המחבת, ואת פטה דה פרי, על הסוכר לקלף ולהשליך את הקלף.
חותכים את הפירות ל 1 ריבועים אינץ'.
מפזרים את 1/4 הנותרים כוס סוכר באופן שווה על החלק העליון ולזרוק את הריבועים בסוכר לחלוטין מעיל. לאחסן במיכל מכוסה בטמפרטורת החדר או לקרר עד 2 שבועות. (אם פירות פטה סופג את ציפוי הסוכר, פשוט לזרוק את החלקים עם יותר סוכר לפני ההגשה.)