קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

ממתקי פירות בטעם אשכולית

ממתקי פירות בטעם אשכולית
צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? ממתקי פירות עשויים להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 64 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת פקטין, 1/2 כפית גרידת אשכוליות מגוררת דק, מיץ אשכוליות, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: משמש פטה דה פרי, תות פטה דה פירות, ו הודו ופירות יבשים פטה.

הוראות

1
חותכים פיסת נייר קלף באורך 16 אינץ 'ומקפלים על הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'. קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם הקלף, בצד התפר למטה (2 הקצוות הארוכים יתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, הקפאה בנוחות לתוך הפינות; להגדיר את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מניחים 1 כוס הסוכר, רסק תפוחים, מיץ, פקטין בסיר בינוני להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
פקטיןפקטין
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים על חום בינוני ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. לצרף מדחום ממתקים לסיר, להוסיף 1 כוס יותר של הסוכר (להגדיר את 1/2 כוס הנותרים בצד), ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 104°, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום ולהסיר את המדחום. מערבבים את ההתלהבות ואת צבע מאכל, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ומקררים עד סט, על 2 עד 3 hours.To הסר את הפרי מן המחבת, מפזרים 1/4 כוס הסוכר הנותר בשכבה דקה, אפילו על גודל מחבת האפייה על קרש חיתוך. הפוך את המחבת, ואת פטה דה פרי, על הסוכר לקלף ולהשליך את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
חותכים את הפירות ל 1 ריבועים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
7
מפזרים את 1/4 הנותרים כוס סוכר באופן שווה על החלק העליון ולזרוק את הריבועים בסוכר לחלוטין מעיל. לאחסן במיכל מכוסה בטמפרטורת החדר או לקרר עד 2 שבועות. (אם פירות פטה סופג את ציפוי הסוכר, פשוט לזרוק את החלקים עם יותר סוכר לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק