גשו לסופר וקנו חמאה, קרם מרשמלו, קרמל עטוף בנפרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ממתקי שוקולד קרמל, ממתקי שוקולד קרמל, ו ממתקי שוקולד-קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
גריז קל אחד 13x9 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים (1 שבבי שוקולד חלב כוס, 1/4 כוס שבבי חמאה ו 1/4 כוס חמאת בוטנים שמנת) בסיר קטן. לבשל, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים מוקרמת
פצפוצי שוקולד חלב
שבבי ריבת חלב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מורחים לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. להכניס למקרר עד סט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כדי להפוך את המילוי: בסיר כבד להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בסוכר וחלב התאדה. מביאים תערובת לרתיחה ומערבבים במשך 5 דקות.