מנגו צ'אטני, פרושוטו ופניר עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 140 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם נאן, גבינת פאניר, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו מנגו צ'אטני, פרושוטו ופניר, צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, ו מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר קטן, לשלב את רסק עגבניות, צ ' אטני מנגו, שום טחון, ומים על חום בינוני, עד בשילוב היטב. מתבלים את התערובת במלח ופלפל. מבשלים כ 5 דקות ולאחר מכן להסיר את הסיר מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ ' אטני מנגו
רוטב פלפל לימון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בקערה קטנה, לשלב את מוצרלה, פאניר, פתיתי פלפל אדום, כוסברה, בצל ירוק, כמון טחון ושמן זית כתית. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמון טחון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תפוח אדמה נא מגורר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Paneer
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הוסף עוד פתיתי פלפל אדום אם אתה אוהב את זה חריף!
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
5
סדר את הנאנים על דף עוגיות. מחלקים את רוטב צ ' אטני עגבניות-מנגו באופן שווה בין הנאנים, מתפשט כדי מעיל העליון. מחלקים באופן שווה את תערובת הגבינה בין הנאנים. לזרוק בתנור במשך 10 עד 15 דקות, או עד טחון סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגו
רוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, לקרוע את הפרושוטו לחתיכות קטנות. כשהפיצות מוכנות, תמלאו אותן עם הפרושוטו הטרי.