מנגו-תות סורבה טורט
טורט סורבה בטעם מנגו-תות עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תותים, סורבה תות, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו טורט סורבה מנגו, סורבה מנגו תות, ו סורבה מנגו תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של 15x10x1 אינץ ' פאן עם תרסיס אפייה עם קמח. שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה; ספריי נייר שעווה.
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
אופים 21 עד 27 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור; הסר נייר שעווה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
חותכים לרוחב עוגה ל 3 חלקים שווים. על מגש הגשה ארוך, מקום 1 סעיף, מעוגל בצד למטה.
מורחים סורבה מנגו באופן שווה מעל.
מניחים סעיף עוגה אחרת על סורבה; לחץ למטה.
מורחים עם סורבה תות. למעלה עם סעיף העוגה שנותר; לחץ למטה. לכסות בקלילות; להקפיא על 2 שעות או עד המשרד.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. כפור בצד העליון של טורט. להקפיא על 1 שעה או עד המשרד. ממש לפני ההגשה, מקשטים למעלה עם קליפת לימון ותותים. כדי לשרת, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
חותכים torte במחצית לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב 7 פעמים כדי לעשות סך של 16 פרוסות.