מנגולד שוויצרי גראטין
הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. נסו Chard Gratin שוויצרי, בעבודה: Chard Gratin שוויצרי, ו Chard Gratin שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל בייקון במחבת בינונית על חום גבוה בינוני עד השומן הוא שניתנו, 3 עד 5 דקות.
להעביר בייקון למגבות נייר, שמירה על טפטוף במחבת.
מוסיפים את החמאה יחד עם השום ו 1/2 של שאלוט למחבת. מבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
להוסיף גבינת שמנת,Havarti, ו להקציף שמנת. מבשלים עד מופחת בחצי, כ 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
מוסיפים שמן זית ועלים שוויצריים מטוגנים עם שאר הצ ' לוטים עד שהתרככו, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים עלי סלק לתבנית אפייה רדודה ומכסים בתערובת גבינת השמנת. למעלה עם פנקו ובייקון מתפורר.
אופים עד פירורים קלויים ואת התבשיל מבעבע, כ 30 דקות.