רול האביב חזיר ושרימפס (Goi Cuon) עם רוטב בוטנים (Nuoc L
המתכון חזיר שרימפס ספרינג רול (Goi Cuon) עם רוטב בוטנים (Nuoc l מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך גזר, רוטב הויסין, רוטב דגים ויאטנמי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. נסו Nuoc Cham (רוטב ספרינג רול), גלילי אביב טריים עם הויסין-מטבל בוטנים (Goi Cuon), ו גלילי שרימפס עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את בשר החזיר בקערה עם שאלוט, שום, רוטב דגים, סוכר, פלפל שחור, ושמן, אם שימוש, ולהפוך את המעיל. מכסים בניילון נצמד ומרינדה, מסתובבים מדי פעם, לפחות שעה אחת ומעלה ללילה במקרר.מחממים גריל גבוה. גריל tenderloin, מפנה מדי פעם, עד רק מבושל דרך ו מדחום קריאה מיידית רושם טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
רוטב דגים
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
ליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להעביר tenderloin לצלחת ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.לאחר התקרר, פרוס tenderloin לפרוסות עבות 1/8 אינץ ' ולהניח בצד, מכוסה ומקורר, עד שאתה מוכן להרכיב את האגרולים האביב.הכן את ורמיצ ' לי אורז על פי הוראות החבילה ואת המתח במסננת. לרוץ מתחת למים זורמים קרים עד קריר ולהניח בצד כדי לנקז.להרכיב את הלחמניות 1 בכל פעם: לטבול 1 עטיפת גליל האביב לתוך מים פושרים ולהעביר במהירות למגבת מטבח נקייה. (עטיפה תתרכך בתוך שניות.)
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביב
אורז ורמיצ ' לי
דראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
שכב 4 חצאי שרימפס בקו אופקי על פני מרכז כל עטיפה העליון עם כמה כפות של ורמיצ ' לי מבושל (סחוט היטב). למעלה ורמיצ ' לי עם 1 או 2 חתיכות של מלפפון, 2 כפות בערך של רומיין מגורר, 4 עלי נענע, 2 עלי כוסברה, 4 עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין
רומיין
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1
מחממים את השמן בסיר קטן, וכאשר חם, מוסיפים את השום, רסק צ ' ילה, רסק עגבניות, ומבשלים עד השום הוא זהוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
הדבק צ ' ילי
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את המרק, הסוכר, חמאת בוטנים ורוטב הויסין וקציף לשלב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
רוטב הויסין
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.