מנדלברוט יהודי מסורתי (לחם מנדל)
מנדלברוט יהודי מסורתי (לחם מנדל) הוא לחם מנדל מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-74 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם מנדל של באבי רות, לחם מנדל שוקולד מריר, ו לחם מנדל של באבי רות (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה ברמה האמצעית של התנור מחממים עד 177°.
בקערה, לשלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים היטב לערבב.
בקערה אחרת, לטאטא ביצים ביד עד מעורבב היטב.
מוסיפים סוכר ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מקפלים תערובת קמח לתערובת ביצים עד שכל הקמח נספג. מקפלים פנימה אגוזים, צימוקים ושוקולד צ ' יפס.
על משטח מקומח קלות, לחץ על הבצק יחד. מחלקים את הבצק לחצי ומגלגלים כל מחצית לתוך יומן האורך של המחבת שלך (14 עד 18 אינץ').
הנח כל יומן במחבת ושטח מעט.
אופים עד קם לתחייה, על 25-30 דקות. לקרר את יומני המחבתות והמדפים.
אפס מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור. באמצעות סכין משונן חדה, פרוסת בולי עץ אפויים באלכסון על כל 1/2 אינץ'.
מניחים קינמון-תערובת סוכר בצלחת רדודה ולהפוך את העוגיות לחתוך בו. להחזיר ביסקוטי למחבתות, לחתוך בצד למטה, ואופים עד יבש פריך, עד 20 דקות יותר.
אחסן עוגיות מקורר בין יריעות של קלף או נייר שעווה במיכל פח או פלסטיק עם מיכל הדוק.