מנטה-גלידת פצפוצי שוקולד
מתכון מנטה-שוקולד צ'יפס גלידה קאפקייקס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . יש קינוח זה 739 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. אם יש לך תערובת בראוני פאדג', ביצים, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הזוכה מנטה שוקולד צ'יפס ו טרי מנטה חמאה קאפקייקס, עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים עד מעורבב.
מניחים 12 רדיד אפיית כוסות לתוך מחבתות מאפין; הבלילה כפית לתוך כוסות.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות. (מפרט עץ מוכנס במרכז לא יוצא נקי.) מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
להחזיר כוסות אפייה לחבתות מאפין, וגלידה כפית באופן שווה על כל בראוני. להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
מערבבים יחד ציפוי מוקצף, אם תרצה, ליקר. תתחלקו באופן שווה על גלידה. להקפיא עד מוכן לשרת.
משוך מקלף ירקות למטה צדדים של סוכריות מנטה, מה שהופך תלתלים זעירים; מפזרים תלתלים על עוגות רק לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אנדים קרם דה Menthe Thins עבור שוקולד מנטה.