מנטה-עוגת שוקולד חם
עוגת שוקולד מנטה-חמה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, קמח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד מנטה עם ציפוי מנטה קרם חמאה, עוגת חלב חם עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלן), ו עוגת שוקולד משולשת עם מילוי שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז וקמח 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
יוצקים מים רותחים על שוקולד בקערה חסינת חום. מערבבים עד שוקולד נמס וחלק. מגניב לטמפרטורת החדר (כ -30 דקות).
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם עד אור ורך.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שוקולד נמס ווניל, מכים עד מעורבב.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
לנצח חלבונים ביצה במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס; לקפל בעדינות לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 20 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (כ 40 דקות).
בינתיים, להכין מילוי פאדג'; להפיץ בין שכבות עוגה.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה.