מניקוטי בקר ופטריות
מניקוטי בקר ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 417 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, בצל, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מניקוטי פטריות, פטריות ושמן כמהין מניקוטי, ו מניקוטי עוף ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות החבילה, תוך שימוש בזמן טבח מינימלי. לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל כוס 1 והשום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז,אם תרצה. מערבבים בזיליקום, אורגנו, 1 כפית מלח ופלפל; לבשל 2 דקות יותר.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני. מבשלים פטריות ובצל 1/2 כוס בשמן, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיפים עגבניות 1 כפית מלח. מבשלים כ -10 דקות, פירוק עגבניות, עד שהרוטב מחומם היטב.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת בקר, גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן. תערובת כפית לתוך קונכיות פסטה.
יוצקים רוטב על פגזים ממולאים.
כיסוי; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד חם תוסס.