קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת

מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת
חציל מניקוטי עם מילוי פסטו שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 330 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי תרד, צנוברים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת, מניקוטי חצילים, ו מניקוטי עם רוטב חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/4 גבינת מוצרלה כוס ו 9 מרכיבים הבאים (גבינת מוצרלה דרך שום) במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. הניחו בצד את תערובת הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
סדר חצי פרוסות חצילים בשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. צלייה 5 דקות או עד השחמה קלה מאוד רך. חזור על הליך עם חציל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מורחים 1 כוס רוטב ספגטי בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מניחים פרוסות חצילים, הצדדים משחימים למטה, על משטח חלק; כפית על 2 כפות תערובת פסטו במרכז כל פרוסה (הסכום ישתנה מ 1 עד 3 כפות תלוי בגודל של פרוסות חצילים).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
מגלגלים, מתחילים בקצוות קצרים; מניחים גלילי חצילים, צדי התפר למטה, על רוטב. חזור על הנוהל עם תערובת חצילים ופסטו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
יוצקים 1 כוס רוטב ספגטי על לחמניות חצילים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
אופים ב 375 במשך 30 דקות. למעלה עם 1/4 כוס גבינת מוצרלה; אופים 10 דקות נוספות או עד גבינה הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הערה: כל תערובת פסטו שאריות יכול לשמש ציפוי עבור פרוסות עגבניות או השליך עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת