קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת

מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת
חציל מניקוטי עם מילוי פסטו שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 330 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי תרד, צנוברים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת, מניקוטי חצילים, ו מניקוטי עם רוטב חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1/4 גבינת מוצרלה כוס ו 9 מרכיבים הבאים (גבינת מוצרלה דרך שום) במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. הניחו בצד את תערובת הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
סדר חצי פרוסות חצילים בשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. צלייה 5 דקות או עד השחמה קלה מאוד רך. חזור על הליך עם חציל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מורחים 1 כוס רוטב ספגטי בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מניחים פרוסות חצילים, הצדדים משחימים למטה, על משטח חלק; כפית על 2 כפות תערובת פסטו במרכז כל פרוסה (הסכום ישתנה מ 1 עד 3 כפות תלוי בגודל של פרוסות חצילים).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
מגלגלים, מתחילים בקצוות קצרים; מניחים גלילי חצילים, צדי התפר למטה, על רוטב. חזור על הנוהל עם תערובת חצילים ופסטו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
יוצקים 1 כוס רוטב ספגטי על לחמניות חצילים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
אופים ב 375 במשך 30 דקות. למעלה עם 1/4 כוס גבינת מוצרלה; אופים 10 דקות נוספות או עד גבינה הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הערה: כל תערובת פסטו שאריות יכול לשמש ציפוי עבור פרוסות עגבניות או השליך עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת