מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת
חציל מניקוטי עם מילוי פסטו שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 330 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי תרד, צנוברים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת, מניקוטי חצילים, ו מניקוטי עם רוטב חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/4 גבינת מוצרלה כוס ו 9 מרכיבים הבאים (גבינת מוצרלה דרך שום) במעבד מזון, ולעבד עד חלקה. הניחו בצד את תערובת הפסטו.
סדר חצי פרוסות חצילים בשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. צלייה 5 דקות או עד השחמה קלה מאוד רך. חזור על הליך עם חציל שנותר.
מורחים 1 כוס רוטב ספגטי בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים פרוסות חצילים, הצדדים משחימים למטה, על משטח חלק; כפית על 2 כפות תערובת פסטו במרכז כל פרוסה (הסכום ישתנה מ 1 עד 3 כפות תלוי בגודל של פרוסות חצילים).
מגלגלים, מתחילים בקצוות קצרים; מניחים גלילי חצילים, צדי התפר למטה, על רוטב. חזור על הנוהל עם תערובת חצילים ופסטו הנותרים.
יוצקים 1 כוס רוטב ספגטי על לחמניות חצילים.
אופים ב 375 במשך 30 דקות. למעלה עם 1/4 כוס גבינת מוצרלה; אופים 10 דקות נוספות או עד גבינה הוא השחמה קלות.
הערה: כל תערובת פסטו שאריות יכול לשמש ציפוי עבור פרוסות עגבניות או השליך עם פסטה.