מסיבה בגודל נקניק קלצונס
קלצונס נקניקיות בגודל מסיבה היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 931 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קישורי נקניק ג'ונסונוויל, פתיתי פטרוזיליה, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 41%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מסיבה בגודל נקניק קלצונס, המרגריטה (בגודל מסיבה), ו נקניקיות נקניקיות.
הוראות
מבשלים קישורי נקניק לפי הוראות החבילה; מסננים, חותכים לפרוסות אינץ ' ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו מוצרלה, ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה ותבלינים.
על משטח מקומח קלות חותכים בצק לשניים.
מגלגלים כל אחד לעיגול בגודל 12 אינץ'.
על שני ניירות אפייה מרופדים בקלף, הניחו בזהירות בצק אחד על כל תבנית.
כף כוס רוטב פיצה, מחצית מתערובת הגבינה ומחצית מפרוסות הנקניק על החצי התחתון של כל בצק עגול, שמור על קצה הבצק החיצוני ללא מרכיבים.
בעזרת מברשת מאפה מרטיבים את האינץ ' החיצוני של כל סיבוב בצק במים.
מקפלים בצק על המילוי ומכווצים היטב את הקצוות לאיטום.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
חותכים כל קלצונה לשניים ומגישים עם רוטב הפיצה שנותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לקלצונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו]()
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.