קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

מערבולות נקניק

מערבולות נקניק
מערבולות נקניק יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-48 מנות. אם יש לכם קמח תירס, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מערבולות תאנה, מערבולות עוף חמות, ו מערבולות מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בשמן עד התערובת דומה פירורים גס. בהדרגה מערבבים מספיק חלב כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הפעל על משטח משוריין; ללוש קלות במשך 30 שניות.
3
להתגלגל לשני 16-in. אקס-10-אין. מלבנים. קראמבל נקניק לא מבושל מעל בצק כדי בתוך 1/2 ב. מכל הצדדים. בזהירות להפשיל מ 16-in. סוף. לעטוף בנייר כסף; צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
חתוך ל-1/2. פרוסות; מקום 1 ב. מלבד על סדינים אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים ב 400° במשך 15-20 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים חם או קר. לאחסן במקרר.